Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.

Richard & Hester

Trouwen op landgoed Dutch Biz in Amersfoort. Dansen in de regen! Kijk je mee?

Plaats
Amersfoort
Locatie
Landgoed Dutch Biz

Vader van de bruid

Je kent het vast wel, die stoere vaders die denken dat het weggeven van je dochter (die toch al jaren met dezelfde jongen is?) een heel normale taak is welke er nou eenmaal gewoon bij hoort. Maar dan is het moment daar, ze is al uren boven met haar moeder en haar vriendinnen en maakt zich klaar voor de dag. De jurk hing al dagen op zolder en je mocht natuurlijk niet kijken. Nu mag jij als trotse vader toch even naar boven komen om je dochter als eerste te zien stralen in die witte jurk. Even slikken, toch wel heel bijzonder. Er schieten hoogstwaarschijnlijk 100 herinneringen door je hoofd. Dat kleine baby’tje is nu een volwassen vrouw, maar ze is en blijft toch je knappe, lieve (niet meer zo kleine) dochter. Vandaag gaat ze trouwen en jij mag haar symbolisch weggeven aan haar toekomstige man. Opeens krijgt die toch al zo speciale dag, nog meer lading. Zou jij het doen? Een first-look met je dochter?

Weggeven van de bruid

Tip: Maak van dit moment echt iets speciaals. Speel “jullie” muziek en bedank je vader even met een heel dikke knuffel. Wie weet wil hij nog wel iets liefs zeggen tegen jou of tegen je aanstaande.

Maak de ceremonie persoonlijk

Tip: Natuurlijk kan een goede babs jullie verhaal fantastisch vertellen. Maar het wint het nooit van iemand die jullie lief hebben. Zo kun je bijvoorbeeld je ceremonie op laten vullen met persoonlijke verhalen van jullie gasten. Denk aan vrienden die bij jullie ontmoeting waren, familie waar jullie veel avonturen mee hebben beleefd, Oma met haar allerbeste raad voor een gelukkig huwelijk, of misschien wel een klein woordje van kinderen als die er zijn. Er is zo veel leuks te verzinnen om jullie ceremonie nog mooier te maken. Wees creatief en wijk gerust af van het standaard pad, het is juist leuk om je eigen ceremonie naar wens vorm te geven.

Dansen in de regen

Is er regen voorspeld op jullie trouwdag? Geen zorgen! We kunnen altijd en overal mooie foto’s maken. Laat de regen jullie dag verrijken, en maak er juist iets speciaals van samen. Terwijl alle gasten onder de tent staan te schuilen rennen jullie samen de regen in om te dansen. Het laat zien wie jullie echt zijn, en dat trouwen niet alleen gaat over er mooi uit zien. Omarm alles wat er op jullie af gaat komen die dag en vier de liefde!

-“Als ik meer sterren zou kunnen geven, zou ik het doen. Yvonne heeft op persoonlijke wijze ons huwelijk vastgelegd. Als persoon is ze heel prettig, fijn om op zo'n persoonlijke dag ook zo'n lieve en vrolijke vrouw erbij te hebben. En de foto's zijn FAN-TAS-TISCH! Tranen in mijn ogen zodra ik ze voor het eerst zag, omdat de dag weer opnieuw tot leven is gekomen, maar dan door de lens van de camera. Iedereen die gaat trouwen en houdt van een persoonlijke stijl, zou ik met heel veel plezier Yvonne aanbevelen.”-

R & H

Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.

Portfolio