Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.

Fotoshoots

Fotografeer je eigenlijk ook gezinnen? Deze vraag wordt heel erg vaak gesteld, en soms maak ik wel eens een uitzondering op de ik-doe-alleen-bruiloften regel. Bruidsfotografie is absoluut een aparte tak van sport en eigenlijk is het nauwelijks te combineren met andere shoots. Nu Corona een groot gat heeft geslagen in de bruiloften van 2020 is er ruimte vrijgekomen om ook andere fotoshoots te realiseren. Ik houd daarbij wel vast aan mijn eigen stijl en fotografeer alles zo spontaan en ongeposeerd mogelijk. Ik gebruik vrijwel alleen natuurlijk licht en bewerk de foto’s op dezelfde manier als mijn trouwfoto’s met lekker veel kleur en warmte. Het is dus belangrijk dat we de foto’s bij voldoende daglicht maken. Scroll even verder voor de prijzen en mogelijkheden.

Familieshoot spontaan
Familieshoot spontaan

Wat kost een familieshoot?

Een familieshoot kost €220

We fotograferen dan een uur op locatie en jullie krijgen daarna binnen 2 weken een prachtige online gallery met minimaal 20 HighRes foto’s om te downloaden. Zijn er meer dan 20 fantastische foto’s gemaakt, dan kun je deze ook bijbestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om mooie afdrukken of een (mini) album te bestellen van professionele kwaliteit. Leuk voor jullie zelf maar ook voor opa en oma.

De reiskosten zijn gratis voor omgeving Medemblik, Wervershoof en Wieringerwerf. Is de fotolocatie verder weg? Dan worden er reiskosten in rekening gebracht.

 

Babyshoot

Babyshoot

Uiteraard is het heel bijzonder om ook jullie pasgeboren baby’tje te laten fotograferen. Helaas, ik houd niet van poseren dus een baby in een mandje met een mutsje op zul je bij mij niet tegen komen. Echter vind ik het juist leuk om jullie als kersvers gezin op de foto te zetten. Het mag zelfs gewoon lekker bij jullie thuis in de woonkamer tussen de geboortekaartjes.

Hoe echter hoe beter. We gebruiken het licht van een raam, en met de juiste creativiteit maken we prachtige herinneringen om voor altijd te koesteren. De prijs en inhoud is hetzelfde als bij een familieshoot. €220 voor een uur fotograferen, en minimaal 20 high-res foto’s in een luxe online gallery. Aan te raden is om binnen 1 tot 4 weken jullie kindje te laten fotograferen, daarna is jullie kleintje veel actiever, wakkerder en alerter en is het moeilijker om echt newborn foto’s te maken.

raam shoot
Babyshoot

Branding shoot

Heb jij een eigen bedrijf? Nooit eerder was het zo belangrijk om jezelf te laten zien op sociale media, maar hoe pak je dit aan? We weten allemaal dat professionele foto’s bijdragen aan een betrouwbaar imago op internet. We willen allemaal weten wat je nou eigenlijk precies doet achter de schermen, hoe je werkdag er uit ziet en natuurlijk welk product of dienst je levert. Hoe meer mensen het gevoel hebben dat ze je al een beetje kennen van social media of je website, hoe beter jij jezelf kunt verkopen. Ik ga graag een dag of middag met je op pad om een hele reeks foto’s te maken. Ook een branding shoot houd ik lekker spontaan. Niks moet en poseren is niet echt aan de orde. Natuurlijk bepaal ik wel waar het licht mooi is, maar er is ondertussen echt wel tijd voor een grapje.

Een branding shoot start vanaf €280 excl. BTW. Afhankelijk van de gewenste plek en de duur van de shoot maak ik graag een kostenoverzicht op maat.

Branding shoot fotoshoots
Branding shoot fotoshoots
Oost Medemblik Branding shoot
Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.