Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.

Wie ben ik,
wat is mijn verhaal?

Mijn naam is Yvonne Kuipers, verliefd op de creatieve kant van het leven, altijd super enthousiast, een hopeloos emotioneel mens als het over liefde gaat, bloedfanatiek tijdens sporten, Nederlands kampioen Pim-Pam-Pet (geen grapje), tijdens feestjes loop ik als laatste de kroeg uit, uitermate perfectionistisch in alles behalve huishoudelijke klusjes en ik ben dol op reizen, vooral voor het vastleggen van huwelijken. Geboren in Eindhoven, de liefde gevonden op Curacao en samen met Frank woon ik nu in Medemblik.

Voor mij betekent fotograferen zoveel meer dan de beelden die we dagelijks met onze telefoon maken. Je denkt er wellicht nooit echt over na, maar foto’s zorgen er voor dat je jaren later nog eens terug kunt denken aan dat ene moment. Mijn kracht ligt in het vastleggen van jullie persoonlijke verhaal terwijl je gewoon jezelf kunt zijn.

Mijn stijl

Ik leg graag échte momenten vast. Van klein en ingetogen tot groots en uitbundig. In mijn huwelijksreportages zie ik schoonheid in de meest normale dingen, en probeer ik juist dat vast te leggen wat jullie zo bijzonder maakt. De meest eenvoudige momenten, als die knuffel van oma, zijn voor nu en voor later van onschatbare waarde.

Meer informatie?

Ik geloof niet dat huwelijksfotografie one-size-fits-all is. Ik vind het belangrijk om vooraf al een goede band met mijn bruidsparen te hebben. De eerste stap om samen te werken is bepalen of we perfect bij elkaar passen.

Mijn koppels zijn super enthousiast, voelen zich vrij, zijn avontuurlijk, laten het woord “standaard” graag voor wat het is, dansen het liefst een hele nacht en proosten regelmatig op het leven. Boven alles gaat dat jullie echte familie-en-vrienden mensen zijn.

In 2018 ben ik zelf getrouwd met Frank in Toscane, een avontuur om een boek over te schrijven. Ik zou het zo nog eens over doen. Perfectie!

Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.