Page 1 Created with Sketch. Icon Menu Created with Sketch.
Trouwen Fort Altena

Fabian & Jolien

Trouwen bij Fort Altena in Werkendam. Destination wedding in eigen land.

Plaats
Werkendam
Locatie
Fort Altena

Getting ready voor de bruiloft
Getting ready Fort Altena
Getting ready bruiloft
First look fort altena

First look met zijn tweeën

Je kent het vast wel, dat spannende gevoel als iedereen naar je kijkt. In het middelpunt staan is niet voor iedereen even comfortabel. Het is daarom heel goed om tijdens jullie dag een paar kleine momentjes in te lassen voor jullie samen. Gewoon even met zijn tweeën zijn. De first look leent zich hier perfect voor. Even samen dat moment beleven, even de tijd nemen om elkaar te bewonderen, samen die ontspanning voelen van de start van de dag. Nadat jullie elkaar even hebben gezien lopen jullie samen naar de mensen welke jullie zo dierbaar zijn. Wat een heerlijk moment is dat! Wat mij betreft de meest intieme manier voor een first-look.

Trouwen Fort Altena
Trouwen Fort Altena
Trouwen Fort Altena

Styling op jullie bruiloft

Soms leent een locatie zich uitstekend om mooi aan te kleden, maar ga je dat dan allemaal zelf doen? Wat mij betreft is dit een van de dingen die je het beste kan uitbesteden aan de pro’s! Wist je bijvoorbeeld dat je allerlei dingen kunt huren voor jullie bruiloft? Wat vind je bijvoorbeeld van deze prachtige rotan pauwstoelen voor een bohemian look. (Velvet green rentals) In combinatie met een prachtige backdrop en waanzinnige bloemstukken in het thema van jullie dag. (Let Love blossom). Natuurlijk is less soms more, maar vaak zorgt de juiste styling voor een heel bijzondere beleving van de ceremonie, of geeft het net dat wow-effect aan jullie diner-tafel. Overleg ook eens met jullie trouwlocatie wat zij wel en niet kunnen verzorgen voor jullie.

Styling bruiloft bohemian
Trouwen Fort Altena
Trouwen Fort Altena
Trouwen Fort Altena

Groepsfoto’s, statisch?

Nee hoor, ik houd niet van statische foto’s waarbij iedereen braaf in de lens kijkt. Maar je wil vaak toch even die mensen op de foto hebben. Ik zou dit zeker aanraden, want jullie weten vast welke foto er op de kast bij opa en oma komt te staan. Juist! Dat statieportret! En nee, je maakt die foto niet speciaal voor hen, maar om zeker te weten dat ze er ergens even mooi op staan. Ik maak van dit moment geen grote happening, ik ga niet iedereen positioneren en ik ga al helemaal geen schoolfotograaf uithangen. Ik zou zeggen maak een lijstje met max 10 samenstellingen. We fotograferen natuurlijk die ene brave foto, maar we zorgen ook voor een beetje fun en actie. Juist die foto’s net ervoor of er na maken het zo persoonlijk. Ze laten je voelen hoe grenzeloos jullie vriendschap is. Kijk maar even naar deze voorbeelden.

Groepsfoto bruiloft
Groepsfoto bruiloft

Golden hour

Wil je mij als jullie fotograaf op jullie bruiloft dan is er 1 vaste regel. Hebben we een golden hour, dan MOET ik jullie even meenemen om een paar foto’s te maken. Gewoon even samen, even kort. Ik bereid alles al voor zodat we er echt een kort momentje van maken. Helaas krijg ik soms eerst wat boze blikken van de bediening, de ceremoniemeester en de vader die wil speechen. Tsjah, sorry, dit komt qua tijd nogal precies. Ik heb soms letterlijk maar 10 minuten. Achteraf ben ik dan altijd heel dankbaar en blij dat ik het toch even heb gedaan. Want het is weer zo’n fijn rustmomentje voor het bruidspaar. Even samen zijn, even andere gesprekken, even aandacht voor elkaar, even je ogen sluiten en de zon op jullie gezicht voelen. Die liefde is zo voelbaar op de foto’s.

Golden hour bruiloft
Speeches bruiloft
Speeches bruiloft
Speeches bruiloft
Speeches bruiloft
Trouwen Fort Altena
Trouwen Fort Altena
Trouwen Fort Altena
Bekijk portfolio Fill 1 Copy 4 Created with Sketch. Heb je een vraag? Fill 1 Copy 4 Created with Sketch.

Portfolio