Vormgeving

Op het gebied van vormgeving ben ik gepassioneerd om drukwerk te creëren voor de meest speciale momenten in het leven. Hoewel ik breed geschoold ben en erg veel ervaring heb met het ontwerpen van websites, kan ik opgaan in het creëren van een passend geboortekaartje voor een uniek nieuw mensje, of romantische trouwkaarten voor jullie droomdag.

Een greep uit mijn portfolio :

Vormgeving

Trouwkaarten

Een save the date kaart, trouwkaart, menukaart, trouwlogo, het is prachtig als jullie hele huwelijk in één thema aan de gasten wordt gepresenteerd. De eerste stap naar een passend thema wordt gezet met de vormgeving van jullie trouwdrukwerk. Ik laat in het drukwerk niet alleen het thema van jullie huwelijk terugkomen, maar zorg ervoor dat het ook een afspiegeling wordt van wie jullie zijn. Mijn stijl omschrijft zich als zacht, romantisch en creatief.

Geboortekaarten

Een geboortekaart die bij jullie en de nieuwe aanwinst past. Dan staat buiten kijf dat je een uniek kaartje verwacht. Daarom ontwerp ik voor jullie het gehele geboortekaartje inclusief beeld. Daarbij zoek ik geschikte typografie en de juiste kleuren. Zo valt er bij vrienden en familie ook een klein cadeautje op de deurmat.

Huisstijl ontwerp

Nog zo’n schitterend moment in het leven ontstaat wanneer je een eigen bedrijf start. Ik ontwerp voor bedrijven dan ook met veel liefde en plezier unieke, passende huisstijlen en bovendien zeer regelmatig websites. Een logo, visitekaartje, afsprakenkaart, gevelbord, ansichtkaart, flyer, brochure, cadeaubon of zelfs alle social media uitingen. Ik kan alles meenemen in een geschikte huisstijl.

Enthousiast?

Direct aanvragen