Wie is de bruidsfotograaf?

Mijn naam is Yvonne Kuipers, ik ben 27 jaar oud en werk met heel veel liefde en passie aan mijn creatieve vak. Graag geef ik jullie een kijkje in mijn leven.

Mijn interesse voor het vastleggen van de liefde is op een heel bijzondere manier ontstaan. Een aantal jaar geleden won ik namelijk zelf een loveshoot in Parijs, en daar is mijn passie voor bruidsfotografie ontstaan.

Wat er aan vooraf ging

Van 2005 tot 2009 studeerde ik mediavormgeving grafisch aan het SintLucas in Boxtel. Als typisch gevalletje ‘arme student’ volgde ik het vak fotografie met een analoge camera welke van mijn opa was geweest, in tegenstelling tot mijn medestudenten welke een spiegelreflexcamera hadden. Het kostte mij daardoor heel veel tijd en moeite om met dat enorme verschil in kwaliteit hetzelfde resultaat te behalen als mijn klasgenoten. Ik stortte me daarom op de richting vormgeving, want de creatieve, grafische wereld vond ik fantastisch. Toch ben ik altijd in mijn passie voor fotografie blijven geloven en uiteindelijk heb ik mijn hart gevolgd. Bruidsfotografie is nu mijn fulltime job!

Twee fotografen

Bruidsfotograaf_Yvonne_Elaine_Twee-fotografen

Wij fotograferen het liefst met twee fotografen op jullie bruiloft.

Met twee fotografen houden we meerdere standpunten tegelijk aan, en kunnen we veel meer emotie en bijzondere momenten vastleggen. Op deze manier kunnen we jullie verhaal nog mooier vertellen en leggen we de focus ook op alle speciale gasten die jullie dag beleven. Terwijl de een zich richt op het uitwisselen van de ringen, richt de ander zich op de reacties van de trotse ouders.

Wie is Elaine?

Elaine en ik werken al een hele tijd samen. We vullen elkaar super goed aan als duo en zijn heel erg goed op elkaar ingespeeld. We hebben beide een andere specialisatie, waardoor we alles uit de reportage kunnen halen. Door de jaren heen hebben we samen diverse workshops en opleidingen gevolgd waardoor we dezelfde manier van fotograferen hebben ontwikkeld. We zijn beide super enthousiast, creatief en gezellig, en vinden het leuk om uitdagingen op te zoeken. We nodigen jullie graag eens uit om kennis te maken en om te vertellen over ons leuke vak als bruidsfotograaf. Lees hier alles over de meerwaarde van twee fotografen.

Things that make me happy

Destination weddings
Mijn lieve neefje
Mijn liefde
Liefde voor interieur
Lekker sporten
Liefde voor kunst
Opa's oude camera
Verse bloemen

Veel gestelde vragen

Mijn website is mijn visitekaartje, maar natuurlijk zijn er dan soms nog veel vragen. Om alvast een antwoord te geven op de meest gestelde vragen, heb ik een document samengesteld waarin je al die vragen en antwoorden eens rustig door kan lezen. Stuur mij via het contactformulier een mailtje, dan stuur ik jullie dit document toe. Mochten er toch nog andere vragen zijn, schroom niet, en stel je vragen gerust.  DOWNLOAD HIER de algemene voorwaarden voor bruidsfotografie en fotoshoots.

Uw naam *

Uw email *

Uw bericht