Lifestyle fotografie

Er zijn zoveel prachtige momenten die je met mooie fotografie nooit meer zult vergeten. Denk aan je zwangerschap, schitterende foto’s van je kinderen om aan opa’s en oma’s cadeau te geven of poseer met de hele familie op een bijzondere locatie. Nou ja, de momenten die jullie het belangrijkste vinden kunnen jullie zelf invullen natuurlijk.
Ik leg ze in ieder geval graag op een unieke en creatieve manier vast.

Een greep uit mijn portfolio :

Inclusief

  • Een creatieve fotoreportage
  • Maximaal 3 uur fotografie
  • Vakkundige nabewerking
  • Alle foto’s High-res
  • Een persoonlijke gallery

Verhalen vertellen

Het inzoomen op details en personen en het uitzoomen naar de omgeving waarin de shoot plaatsvindt: met Lifestyle fotografie leggen we jullie persoonlijke verhaal vast en daarbij zijn alle kleinigheden van essentieel belang. Jullie foto’s komen gegarandeerd tot leven en ook in de nabewerking besteed ik veel tijd aan vorm en verhaal.

Ontspannen sfeer en ongedwongen setting

Voor een lifestyle shoot zijn twee ingrediënten het belangrijkste: een ontspannen sfeer en een ongedwongen setting. Geschikte locaties kunnen overal zijn. Bij jullie in huis, in het bos of aan het water. Voor de romantische stijl, die het beste bij mijn werk past, levert een fotosessie in natuurlijk licht het mooiste resultaat op. En zonder lachende gezichten geen sprankelende foto. Daarom zorgen we voor een ontspannen sfeer. Je mag ook gerust even wennen aan de camera op je gezicht, zodat je straks echt op de foto staat zoals je bent.

Lijkt het je leuk om kennis te maken en gefotografeerd te worden? vul dan het contactformulier in.

Zijn jullie enthousiast?