Bruidsfotografie

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Zoals iedereen zegt is het waar dat de weg naar jullie droomdag een super leuke tijd is. En ook daarna blijft het nog lang genieten. Zeker wanneer je een mooie herinnering aan de grote dag hebt in de vorm van romantische foto’s. Met veel passie, enthousiasme en creativiteit maak ik een blijvende, bijzondere herinnering aan jullie trouwdag.

Een greep uit mijn portfolio :

Mijn stijl

Mijn stijl is romantisch en journalistiek. Ik focus mij voor 80 procent op de echte momenten, zonder situaties in scene te zetten of te poseren. Ik vind het belangrijk om ontspannen te werk te gaan dus een klik tussen ons is essentieel. We zorgen vooraf voor een kennismaking zodat er een gemakkelijke sfeer ontstaat op jullie trouwdag en dit kan natuurlijk ook door vooraf al een loveshoot te realiseren. Op veel momenten probeer ik onzichtbaar te zijn en tegelijkertijd alle belangrijke momenten vast te leggen. Met oog voor detail, gevoel voor emotie en een gezonde dosis spontaniteit maken we unieke foto’s waarmee jullie nog jaren herinneringen kunnen ophalen.

In alle pakketten vind je in ieder geval:

 De tijd, creativiteit en spontaniteit voor een unieke foto-sessie
 Alle geselecteerde foto’s vakkundig in mijn eigen stijl bewerkt
 Alle geselecteerde foto’s op hoge resolutie digitaal/online.

Een bruidsreportage is echt maatwerk en voor ieder bruidspaar heel persoonlijk. Ieder pakket kan dan ook geheel naar jullie wens aangevuld of veranderd worden. Om kwaliteit en exclusiviteit te waarborgen, beginnen mijn pakketten bij 6 uur fotografie.

Bruidsfotografie
pakket 1

€ 1225,-

– Vrijblijvend kennismaken
– 6 uur fotografie
– Reiskosten binnen NL
– Vakkundige nabewerking
– Preview vooraf
– Alle geselecteerde foto’s in hoge resolutie
– Online gepersonaliseerde gallery
– Ieder uur extra €100

Bruidsfotografie
pakket 2

€ 1545,-

– Vrijblijvend kennismaken
– 6 uur fotografie
– Reiskosten binnen NL
– Vakkundige nabewerking
– Preview vooraf
– Alle geselecteerde foto’s in hoge resolutie
– Online gepersonaliseerde gallery
– Ieder uur extra €100
– Trouwalbum 20×20 cm, 30 pagina’s

Bruidsfotografie
pakket 3

€ 2245,-

– Vrijblijvend kennismaken
– Fotografie van aankleden t/m de openingsdans
– Reiskosten binnen NL
– Vakkundige nabewerking
– Preview vooraf
– Video slideshow
– Alle geselecteerde foto’s in hoge resolutie
– Online gepersonaliseerde gallery
– Luxe album 30×30 cm, 40 pagina’s

Luxe trouwalbum

Natuurlijk zijn er ook veel opties wat betreft een mooi trouwalbum. Een album wordt elk jaar meer waard. Ik realiseerde me dat toen ik samen met mijn vriend het album van zijn ouders mocht bekijken, we moesten vreselijk lachen om de kleding van alle familie, en ook stonden we even stil bij de mensen die er niet meer waren. In een prachtig luxe album komt de herinnering echt goed tot zijn recht, en krijg je een nog warmer gevoel bij de foto’s. Zo’n album verdient een mooi plekje in huis, en ik lever dan ook alleen de aller beste kwaliteit zodat jullie nog jaren kunnen genieten.

Een standaard album is 20×20 cm en heeft 30 pagina’s (15 spreads), dat bied ruimte voor 30 foto’s. Alles is naar wens uit te breiden en aan te vullen, en daar heb ik een mooie brochure voor, welke jullie ontvangen bij een offerte.

Prijs  v.a. €320

Trouwen in het buitenland?

Een huwelijk in het buitenland kan een verrijking zijn van jullie droom. Trouwen in een prachtig middeleeuws kasteel in Frankrijk, tussen de heuvels van Italië of op besneeuwde bergtoppen in de Alpen. Als bruidsfotograaf ga ik hoe dan ook graag met jullie mee om deze unieke ervaring vast te leggen. Want juist bij een destination wedding is het belangrijk om er een sprookjesachtige herinnering aan over te houden. Uiteraard voor jullie, maar zeker ook voor jullie gasten.

De tijd, creativiteit en spontaniteit voor een unieke fotosessie
Alle geselecteerde foto’s vakkundig nabewerkt
Alle geselecteerde foto’s op hoge resolutie online beschikbaar
Een gepersonaliseerde online gallery, geschikt voor mobiel, tablet en computer

Bekijk op mijn blog enkele bruiloften die ik eerder fotografeerde in het buitenland of vul het contactformulier hier onder in, dan stuur ik jullie meer informatie!

Direct aanvragen

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, helaas komt het wel eens voor dat de datum al gereserveerd is. Liever iets te vroeg dan te laat! In het onderstaande formulier kunnen jullie eventuele vragen alvast invullen en daarna ontvang je van mij per e-mail alle informatie die jullie nodig hebben. Dit is vrijblijvend, na het invullen van het formulier is de boeking dus nog niet definitief.

Uw naam (verplicht)

Uw email

Telefoonnummer:

Wanner gaan jullie trouwen?

Naar welk pakket gaat jullie voorkeur uit?

Maak jullie aanvraag persoonlijk:

+31 (0)6 81 46 89 90
info@yvonnekuipers.nl
Wijnkopersgilde 1, 1671 MN Medemblik, Nederland