Twee fotografen

Met twee fotografen houden we meerdere standpunten tegelijk aan, en kunnen we veel meer emotie en bijzondere momenten vastleggen. Op deze manier kunnen we jullie verhaal nog mooier vertellen en leggen we de focus ook op alle speciale gasten die jullie dag beleven. Terwijl de een zich richt op het uitwisselen van de ringen, richt de ander zich op de reacties van de trotse ouders.

Waarom twee fotografen?

We leggen je heel graag uit waarom het zeker de investering waard is om te kiezen voor twee bruidsfotografen op jullie bruiloft. Natuurlijk beginnen we de dag altijd met het vastleggen van de voorbereidingen en het aankleden, als we met zijn tweeën zijn kunnen we beide momenten fotograferen, zowel bij de bruid als bij de bruidegom. Het is leuk om van elkaar de foto’s terug te zien, van de momenten voor de ontmoeting.

Doordat we goed op elkaar zijn ingespeeld, maken we nooit dezelfde beelden en geven we de reportage meer diepgang. We kunnen vanuit verschillende standpunten de momenten fotograferen. Als voorbeeld; bij het weggeven van de bruid staat een van ons bij de bruidegom en fotografeert van voren, de ander neemt van een afstand een overzichtsfoto en wanneer de mogelijkheid er is, kan diegene zelfs even naar boven om van bovenaf een spectaculaire foto te maken.

Natuurlijk vinden we naast het bruidspaar de gasten ook heel belangrijk. Tijdens het uitwisselen van de ringen of de kus zal een van ons zich richten op het bruidspaar terwijl de ander juist de lach of traan van de familie vast legt.

Op deze manier kunnen we nog meer echte momenten in beeld brengen, waardoor we jullie verhaal nog completer kunnen vertellen. Lees hier meer over ons.

Investering

Iedere bruiloft is anders, en elk verhaal is uniek. We hebben daarom een basispakket samengesteld, welke naar wens uit te breiden is.

  8 uur bruidsfotografie
  2 professionele bruidsfotografen
  Alle geselecteerde foto’s vakkundig nabewerkt
  Kort na de bruiloft een preview online
  Alle geselecteerde foto’s op hoge resolutie online beschikbaar
  Een gepersonaliseerde online galerie, geschikt voor mobiel, tablet en computer
  Luxe album formaat 20×20 cm, 25 spreads.

Prijs: €2495

We nodigen jullie graag uit om eens kennis te maken, en om alle mogelijkheden te bespreken.

Direct aanvragen

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, helaas komt het wel eens voor dat de datum al gereserveerd is. Liever iets te vroeg dan te laat! In het onderstaande formulier kunnen jullie eventuele vragen alvast invullen en daarna ontvang je van mij per e-mail alle informatie die jullie nodig hebben. Dit is vrijblijvend, na het invullen van het formulier is de boeking dus nog niet definitief.

Uw naam (verplicht)

Uw email

Telefoonnummer:

Wanner gaan jullie trouwen?

Gelieve dit veld leeg te laten.

Naar welk pakket gaat jullie voorkeur uit?

Maak jullie aanvraag persoonlijk:

+31 (0)6 81 46 89 90
info@yvonnekuipers.nl
Wijnkopersgilde 1, 1671 MN Medemblik, Nederland