Award winning Fotograaf

Eigenlijk kan er niks op tegen een positieve reactie van een bruidspaar, toch geeft het winnen van een award een bijzonder gevoel.

In de wereld van bruidsfotografie zijn er veel prijzen te winnen. Je kan als fotograaf zijnde meedoen met diverse wedstrijden, en je kunt je foto’s laten beoordelen door professionals uit de hele wereld. Met deze foto van de bruiloft van Bas en Annelieke heb ik een internationale award gewonnen. Hoe bijzonder blij ik was toen ik dit nieuws kreeg, kan ik niet omschrijven. Het is zo gaaf om tussen al deze topfotografen te mogen staan. Wat een super heerlijk gevoel dat je werk gewaardeerd wordt door zowel je bruidsparen als ook door een internationale jury. Ik ben super trots, en natuurlijk smaakte dit naar meer!

Award winning fotograaf
Award winning fotograaf

Veel gestelde vragen

Mijn website is mijn visitekaartje, maar natuurlijk zijn er dan soms nog veel vragen. Om alvast een antwoord te geven op de meest gestelde vragen, heb ik een document samengesteld waarin je al die vragen en antwoorden eens rustig door kan lezen. Mochten er toch nog andere vragen zijn, schroom niet, en stuur gerust een mail of berichtje via het contactformulier onder aan de pagina. DOWNLOAD HIER de algemene voorwaarden voor fotoshoots.

Gelieve dit veld leeg te laten.

Uw naam *

Uw email *

Uw bericht

Gelieve dit veld leeg te laten.